life your life

life your life

maanantai 3. marraskuuta 2014

First Month.

Eli siis on kulunu kuukausi siitä kun jätin perheen,ystävät,suomen ja kaiken tutun ja turvallisen taakse ja lähin tänne isoon maailmaan oppimaan ja näkemään uutta.
On ehtinyt tapahtuu ja nähä vaik mitä ja pikku hiljaa alkaa oppimaan talon tavoille ja alkaa muutenkin elämä vähän enemmän hymyilyttää kun esim kuukausi sitten kun istuin lentokoneesee ja vaan itkin ekat tunnit.

Helpottavaa tän on tehnyt kun olen saanut Hennasta ihana ystävän ja siis myös on au pair ja asuu myös täällä kaliforniassa ja jonka kanssa tulee päivittäin viestiteltyy. Tää kuukausi on kyllä mennyt sinänsä nopeesti ja osa syy tosiaan on kun paljo uutta opittavaa ja vielä tulee olemaankin opittavaa kun viralliset asiat vielä vähän niiku roikkuu. Huomenna meen yhteen toimistoon josta pitäs sit saada tää sosiaalitunnus jotta pääsen sit sitä ajokorttii ja pankkitilii suorittaa ja avaan. Sit tietysti olis nää opinnot joita pitäs kattoo ja alottaa ja sanoinki tänään hostäidiltä netti linkin jossa on vähän infoo siihen.
Nyt vaan koitan keskittyy asia kerrallaan.

Viikonloppu alko halloween:in vietolla ja pääsin osaksi tätä kuuluisaa karkki vai kepponen talolta talolle kiertelyy. Jokku oli kyl panostanu koristelulla aiva kypällä. Nyt vähän kuvii:





Lauantaina herätys olikin sit aikasin kun lähettii hostäidin kans san franciscoon jossa odotti museossa käynti. Hostäiti oli järkänny tälläsen kierroksen/esittelyn pienelle ryhmälle ja sain käsityksen et ovat jotkut entisii hostäidin työkavereita sekä asiakkaita.
Tässä muutama kuva museon pihalta.



Viikonlopun aikana käväsin kaupassa ja näin aivan ihanii joulu koristeita ja jouluun liittyvii tavaraa. Nää joulu sukat oli kyl aivan söpöjä! Iiiiks en kestä! Ja joulukortitkin oli tullu,mut viel en niitä ostellu...Sen ehtii viel tekee. Pitää vaa ajoissa sillee olla liikenteessä ehtii lähettää kortit koto suomeen.



Lauantai hyväskää.


Sunnuntai aamun aamupala piti hakee kaupasta kun kaapissa ei ollu mitään!


Eilen illalla oli kauhee suomi ikävä,joten piti tehä asialle jotain. Nyt ku tiiän et nään yle areenaa nii suosikki sarja on Uusi Päivä! (seurasin sitä jo suomessa jonkin verran,mut nyt se on pelastanu mun arki päivän totaallisesti) Kiitos Yle Areena joka näkyy täällä kaukana!



Tänään mä sit sen alotin! Urheilu palas mun arkeen ja aivan sika hyvä fiilis et sai ittensä lenkille! Vitsit sitä olikin kaivannu!



Koti pihassa kasvaa ihanii kukkii. Täällä kun nää kukat kukkii marraskuussakin! Tänään on ollu kyl ihanan lämmin ja aurinkoinen päivä. Vitsit mä tykkään tästä lämmöstä!



Ja tottakai selfie!


Tänään oli myös aikaa verestää tätä piirrustus puoltakin ja väsäsin nopeesti tälläsen "Elsa" piirrustuksen. Oli kyl tätä piirtämistäki ikävä.

Nyt vaan kohti uutta viikkoa ja uutta kuukautta. Tälle kuulle kun on tekemistä jo tiedossa ja mukavaa sellasta. Tulevalla viikolla ainaki on tiedos eka LCC tapaaminen purjehduksen merkeissä, Saa nähä mitä siitä tulee... Josko mä tapaan sen Seth Cohen:in! ;)


The O.C. miten ihana sarja se olikaan! Ah, ihania muistoja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti