life your life

life your life

keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Almost Christmas

Jälleen on vierähtäny tovi... No ok, viikko kun viimeks kirjottelin kuulumisia. Tän postauksen jälkeen saattaapi vierähtää vähän pidempään kun kirjottelen kun ollaan lähdössä tulevana lauantaina joulun viettoon Tahoe järvelle enkä aatellu kirjotella. Pyhitän sen ihailemalla talvi maisemaa (toivon mukaan) ja joulun vietolle,mutta kokonaan en internettii laita poikottii..En vaan kykene sellaseen...vielä ....

Nyt siis jälleen kuvia ja vähän puhetta.


Paketti Irlannista saapui jossa oli paljon kaikkee hyväskää sekä joulupaketti jonka avaan jouluaattona.


Käytii lasten kanssa Pump It Up paikassa. "leikki ikä on koko ikä"
On kyl huikeeta ku voi vaa mennä tälläsii paikkoihi ja vaa pomppii tuolla lasten kanssa.


Merileijonii Pier39 San Franciscossa. Voi ku olivat söpöjä ja piti sellasta metelii että oksat pois. Paistattelivat mukavaa aurinkoista säätä.


Alcatraz (jos et tiedä googleta,mut on siis toiminu vankilana).


SF sydän ja minä.... 



San Franciscon Hard Rock Café








Käytiin Letin kanssa San Franciscon Madame Tussauds museossa. Siellä päästiin tapaamaan monia julkkiksii ja päästii yhteiskuviin. Vähänkö oli siistii.


Tänään otettu selfie!
Nyt vaan pitäs pakata kamat kasaan jotta olis sit valmiina lähteen uusiin maisemiin lauantaina. Oon innoissani,peloissani samaan aikaan. Innoissani kun nään tän kuuluisan ja kaikkien kertoman Lake Tahoe mutta samalla peloissani ja suruissani koska joulu tulee kovaa ja oon täällä tuhansien kilsojen päässä viettämässä joulua ilman mun rakasta perhettä.
Toivonkin et selviin tästä ilman mitään kohtausta.

Toivon että pääsen ottamaan jouluaattona yhteyttä suomen päähän omaan rakkaaseen perheeseen.

Nyt jo täällä toivotan kaikille hyvää joulua. Kirjoittelen jälleen tänne kun olen palannut Alamedan maaperälle ja selvinnyt joulun vietosta.

Hyvää Joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti