life your life

life your life

torstai 4. syyskuuta 2014

Online-Workshop


Mulla oli eilen tällänen online-workshop netissä muiden lähi viikkojen aikana lähtevien au pair:ien kanssa. Aluks en tienny mikä juttu toi on,mut sit valkeni et netti sivulla joka oli annettu aikaa sitten oli tällenen vähä niiku info tilaisuuden tapanen chattiin perustuva tapaaminen.
Siel eka kuunneltiin infoo mitä tuleman pitää ja toimistolta Mari heitti kysymyksii joihin jokainen meistä alko miettii omalta osalta miten ne menee ja muutaman kerran infon aikana Mari avas meille chat ruudun johon vastattiin tiettyihin kysymyksiin.

Tapaamisen aikana tuli esimerkiksi tälläsii vastaan:

What do you think you will miss the most about your own family,community and country?

    What to expect from Cultural care au pair, Host family, LCC and yourself.

               Why you want a au pair?......


........What I want to see on us, to do list.

    Culture shock -
                      can feel uncomfortable

Spend time with your host family in the beginning............

            The kids may not love you at first!

Ja vaikka mitä. Kynä sauhus kun laitoin itelleni ylös asioita joita kannattaa ottaa huomioon ja kysymyksiä joita esittää itselle ennen lähtöä. Oli mukana vähän avartaa mietteitä eri suuntiin ja anto kyl miettimistä kerrakseen.

Kun Mari oli saanut oman osuuden hoidettua niin meillä oli viel omaa aikaa kirjotella siin yhteisessä chat:issä keskenään. Chatis oli mukana pohjoismaat.
Ja chatin tarkotus oli sit kysellä kuka lähtee, koska lähtee ja minne lähtee.
Aika moni oli nyt lähössä seuraavien parin viikon aikana ja löysin kun löysinkin ihmisen joka lähtee samana päivänä kun minä.
Onneksi löyty! Nyt on kevyempi olo ja paljo mukavampi kun tieto siitä et on joku suomalainen kans joka samana päivänä viel on lähös kun mä.

Lähtö se vaan lähenee ja alkaa pikkusen jo tajuu et oikeesti on lähössä vaik ei sitä sillee kumminkaan viel ihan tajuu...outoo,mut se vaan on niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti